Læsø turen

      På tur til Læsø

Dagen startede meget tidlig for nogen, medklemmer fra nær og fjern mødte op, udflugt til Læsø må man ikke gå glip af.
kl. 7,50 gik vi om bord på færgen i Frederikshavn, hvor morgen complet ventede på os. Efter 90 min sejlads var vi fremme, på havnen i land på Læsø hvor Bus Ole ventede på os. Så gik turen ellers der ud af på kryds og tværs af øen, hvor vi virkelig fik fortalt på levende vis, om Øen deres måde at leve på, natur historie ja kort sagt næsten alt.
Frokosten blev spist hos Maria og Brian i det lille spisehus på Tørkerivej, hvor vi spiste div. burgere pomfritter, gril kyllinger, vel tillavet mad med god appetit. De var så venlige at give  kaffe og en super god kagemand, samtidig blev der prøvet af hvor mange der kunne sidde inde og spise der 45 pers. er maks. Tak for det, med fyldte maver gik turen så videre der ud af. En dag fuld af nye indtryk, hvordan det er at bo på en lille ø. En tur på gå ben Øen rundt 100 km.
Kl 16,30 hjemme igen i Frederikshavn fuld af energi godt brugte.
  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.09 | 00:27

Svar til: unitedloaninvestment1@outlook.com
Kære ansøger,
Mr.Scott Jacob Finance er en energisk virksomhed og tilbyder en bred vifte af finansielle produkter ge

...
03.08 | 05:16

Er du forretningsmand eller Kvinder, der planlægger at udvide sin virksomhed, tilbyder vi alle slags lån. Hvis interesseret : andyjameslending@outlook.com

...
03.04 | 17:58

Tak i lige måde

...
03.04 | 08:10

Tusind tak for en lærerig og hyggelig lørdag sammen med dejlige heste og pragtfulde, hjælpsomme mennesker. Især en stor tak til Gunda og Hans Jørgen!

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE