Løvfaldsturen 2019

En vel overstået Løvfaldtur.


Er nu afholdt, rigtig dejlig vejr sol og sommer, med rigtig fin tilslutning ,5 spand heste for vogn, fulde af forventnings fulde jyde folk folk og børn, drog vi fra Hvornum-Vasehus rideklub. Kørte vi ad snoede skovveje, ude i Lindum Skov, nogen synes også,at der var lidt mange huller i veje.

En meget smuk natur der ude.


Og langt der ude i skoven, blev der serveret kaffe og hjemmebagt kage og kaffe, samt øl og vand en vel fortjent  pause til hestene hårdt arbejde. Og folkene trængte også til kaffe  og  kage, måske mere øl og vand tørstige bliver man i denne varme.

Tilbage ved udgangs punkt, blev hestene spændt fra og nogle kørte hjem med hestene. Derfra gik turen op til Annika og Jens på Hørbygårdsvej, hvor der var dækket op i carport til hygge. Og det blev der jo utrolig flot aften med godt vejr lun aften så skøn.

menu: små krydderkartofler,grøn salat med dressing og sammenkogt ret.Islagkage og kaffe.

Som blev spist med god appetit,efter en dejlig tur i den friske luft. 

En stor tak fra foreningen skal lyde til  


       Annika og Jens for en vel til rette lagt tur rute, at i ville lægge hus til.  


En stor tak skal også lyde til kuskene for jeres indsats. Samt dem der havde bagt kage. 
Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.09 | 21:12

Tak for de gode billeder af alle heste og især føllene, det må have været noget af en opgave at holde styr på dem i marken. Mange tak til fotografen. Niels H.

...
08.09 | 21:05

Tak til alle som gjorde det muligt at gennemføre kåring og følskue. Helle og jeg blev næsten klar, men med hjælp fra alle sider. Tak Niels Holger

...
29.10 | 07:40

Tusind tak for en meget overvældende weekend, det var næsten mere end jeg kunne klare og huset kunne rumme. men uden alle gode hjælpere kunne det ikke gå. N.H.

...
11.02 | 20:55
Hyggeaften 2020 har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE