Løvfaldsturen 2021

Veloverstået Løvfaldstur 2021

Heste, kuske og vogne indfandt sig ved 10-tiden på Vannerupvej ved familien Bendixen.

Ved 11-tiden var vi klar til afgang i det nyligt høstede landskab lige uden for Farsø. Vejret var gråt, men mildt. Vi kørte af grusveje og mindre veje, og hestene klarede hele turen til UG, X og O. Der var 5 vogne og god plads til alle. Gunda og Hans Jørgen stillede med 3 heste, så der var en partner Jane og Jens Peters Frede.. Flemming og Rasmus kørte deres heste sammen, Annika og Jens med deres og Preben Hagen kom med det sidste spand.

Ved 12-tiden blev der holdt pause hos "Oldemor", og her sørgede Line, Margit og Maia for en god forplejning til kuske og passagerer. Slagterens bedste pølser med tilbehør. Alt var fragtet til stedet i forvejen og placeret i ly.

Som det fremgår af billederne benyttede hestene pausen til at stå og småsove lidt, og vi andre fik snakket på tværs af vognene. Turen gik derfra videre hjemad mod Vannerupvej.

Tilbage blev hestene fraspændt og læsset, så alle kunne nyde kaffe og kage i ro og mag.  Tak til kagebagerne Ellen Margrethe, Joan og Annika.

Mange tak for en velplanlagt tur og til alle deltagere, såvel de, som kommer med materiel som de, der kommer og deltager med godt humør!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.10 | 07:40

Tusind tak for en meget overvældende weekend, det var næsten mere end jeg kunne klare og huset kunne rumme. men uden alle gode hjælpere kunne det ikke gå. N.H.

...
04.04 | 10:58
Brug af jydske heste har modtaget 1
12.01 | 18:55
Salgsliste har modtaget 41
11.01 | 13:12
Aktivitetskalender har modtaget 8
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE