Løvfaldsturen 2020

Veloverstået Løvfaldstur 2020

Heste, kuske og vogne indfandt sig ved 10-tiden på Ullitshøjvej 20, hvor flaget var hejst. Ikke kun fordi vi kom, men især fordi Maia og Emil samme morgen havde fået en søn. Tillykke!

Ved 11-tiden var vi klar til afgang i det skønne landskab omkring Lerkenfeldt skov. Vejret var mildt og solen kom frem, inden turen sluttede. Vi kørte af små stier ud i det grønne, og hestene klarede sving og bump uden problemer. Der var 5 vogne og god plads til alle. Gunda og Hans Jørgen stillede med hele 5 heste, så der var en partner til Mortens og Beths Helios. Flemming og Rasmus kørte deres heste sammen, og Annika og Jens kom med det sidste spand.

Ved 12-tiden blev der holdt pause, og her sørgede Line og Joan for en udsøgt forplejning. Slagterens bedste pølser med tilbehør. Joan klarede udfordringen med fremmed bil og trailer til UG!

Som det fremgår af billederne benyttede hestene pausen til at stå og småsove lidt, og vi andre fik snakket på tværs af vognene. Turen gik videre på landevejen et kort stykke, og det lykkedes os at møde 3 store traktorer med diverse redskaber på den korte vejstrækning. Alle heste tog det fint. Miljøtræning i det virkelige liv.

Ad endnu en grusvej arbejde vi os op mod toppen af bakkerne, hvor vi endte på en meget lille vendeplads med en storslået udsigt. Efter at have beundret denne gik turen hjemad igen i solskin og ved godt 2-tiden var vi igen hjemme hos Maia og Emil. Her blev der drukket kaffe og spist kage og selvfølgelig beundret billede af den lille ny! Tak til kagebagerne Ellen Margrethe, Inge, Else og Annika.

Stor tak for en velplanlagt tur og til alle deltagere, såvel de, som kommer med materiel som de, der kommer og deltager med godt humør!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.09 | 21:12

Tak for de gode billeder af alle heste og især føllene, det må have været noget af en opgave at holde styr på dem i marken. Mange tak til fotografen. Niels H.

...
08.09 | 21:05

Tak til alle som gjorde det muligt at gennemføre kåring og følskue. Helle og jeg blev næsten klar, men med hjælp fra alle sider. Tak Niels Holger

...
29.10 | 07:40

Tusind tak for en meget overvældende weekend, det var næsten mere end jeg kunne klare og huset kunne rumme. men uden alle gode hjælpere kunne det ikke gå. N.H.

...
13.04 | 10:01
Forside har modtaget 51
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE