Generalforsamling

Generalforsamling

Generalforsamling

Lørdag den 13. november klokken 18.30

Hos Joan og Jakob Bendixen

Dagsorden ifølge vedtægter:

1. Valg af dirigent. Jørgen Elkjær

2. Valg af stemmetællere. Winnie Fuglsang og Helle Graves

3. Beretning om foreningens virksomhed v. Annika Holmberg
Formanden havde desværre været i nærkontakt med smittet, derfor oplæst af Maia. Trods udfordringer fik vi gennemført mange arrangementer. Brug af jydske heste hos Gunda og Hans Jørgen. Det blev flyttet 1,5 mdr. pga. hesteherpes, men alligevel med et pænt fremmøde. Trods dårligt vejr var humøret godt og der belve arbejde med dæk, agility, vogn og ridning. Næst skulle vi have været på Hessel hvor de 3 gamle hesteracer skulle have været præsenteret, men blev desværre aflyst pga. covid-19. Men sommerfesten i starten af august fik vi. Denne gang i Præstbro hvor Maj-Britt og Hans Erik Bang stod i spidsen for fine lokaler og dejlig mad. Amerikansk lotteri var igen en succes, tak for jeres ihærdige indsats med at indsamle gaver. I starten af september stod Nordjyden, vanen tro, klar med forplejning til hoppekåring i Nibe. Weekenden efter stod løvfaldsturen for skud med start herfra (Joan og Jakob), ud af småveje og grusveje, frokostpause hos "Oldemor" og kaffe tilbage hos Joan og Jakob. Årets næstsidste arrangement var tilkørsel hos Helle og Niels Holger i Nibe. Her deltog 4 yngre heste og én ældre, samt 3 erfarne heste, hvoraf den ene "kun" var 4 år. Lørdag aften fik vi mad fra Sønderup Landkøkken. Tak til kuske, hesteholdere, materielholdere og hjælpere for endnu en god weekend med munter stemning. Beretning godkendt med kommentarer om, at vi skal bringe noget mere om avl/udstilling ind, så ikke alt handler om kørsel, samt byde nye avlere velkommen. Uden avl, ingen kørsel.

4. Beretning om regnskab v. Chris Dalsgaard
Regnskab godkendt med kommentarer om, at der gerne må bruges penge på medlemmerne. Fx i form af foredragsholdere, arrangemeneter inkl. drikkelse.

5. Valg til bestyrelsen. (Grundet coronanedlukningen er alle på valg)
Joan Bendixen ønsker ikke genvalg.
Valgt blev: Chris Dalsgaard, Hans Jørgen Knudsen og Maia Holmstrand for 2 år. Else Thorsager og Morten Kongensgaard for 1 år. Suppleanter blev Daniel Bach og Annika Holmberg.

6. Valg af revisorer. Genvalgt. Niels Holger Fisker for 2 år og Carsten Sørensen for 1 år.

7. Fastsættelse af medlemskontingent. Uændret.

8. Indkomne forslag.
Mønstrings- og soigneringskursus. Flere nye udstillere har brug for hjælp til at opstille og fremvise hesten korrekt for at få de optimale point ud af bedømmelsen. Bestyrelsen arbejder videre med det.

9. Drøftelse af foreningens fremtid herunder orientering om Jydetræf 2022
Jydetræf arrangeres i 2022 af Nordjyden i samarbejde med hovedforeningen. Der bliver ved Hvalpsund, med gode udenomsarealer. Hesten kan komme på folde tæt på overnatningsstedet, eller de kan køres i boks 3-4 km derfra. Der er fundet en rute på ca. 20 km, hvor der vil være frokostpause undervejs.

10. Evt.
Helle Dalsgaard orienterede kort fra hovedforeningen om, at de "unge" projekthingste var kommet hjem fra deres afgræsningssteder og vurderet. Hovedforeningen satser på afholdelse af dommerkursus i foråret, som også har været udskidt pga. corona.

Joan og Jakob (og Ramsus og Line) fik en gave som tak for deres gæstfrihed og store arbejde med oppyntning både inde og ude samt klargøring.

Alt i alt, tak for en dejlig generalforsamling med god ro og orden.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.10 | 07:40

Tusind tak for en meget overvældende weekend, det var næsten mere end jeg kunne klare og huset kunne rumme. men uden alle gode hjælpere kunne det ikke gå. N.H.

...
21.09 | 10:49
Aktivitetskalender har modtaget 9
04.04 | 10:58
Brug af jydske heste har modtaget 1
12.01 | 18:55
Salgsliste har modtaget 41
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE