Sommerfest 2020

Sådan en flok hvalpe kan altid tiltrække sig lidt opmærksomhed!

Vejret var dejligt til udendørsaktiviteter.

Skøn mad fra Slagteren i Haverslev.

Skønt endelig at kunne samles igen!

Nordjydens sommerfest blev en realitet, trods meget usikkerhed hen over foråret og sommerens COVID-19-situation.

Vi mødtes i Skovbakker ved Hvalpsund, hvor de som havde lyst, gik en tur ud mod vandet og nød udsigten over Limfjorden. Derefter ventede kaffe, øl, sodavand og kage ved parkeringspladsen. Der blev spillet fodbold, badminton, stigegolf, vikingespil, osv., til stor fornøjelse for både spillere og tilskuere.
Herefter kørte, de som havde lyst, på Dalsgaards hesterundtur. Først en flok følhopper, så en hingst og slutteligt en flok unghopper og hundehvalpe.
Alle endte vi hos Joan og Jakob Bendixen til aftensmad, som bestod af helstegt pattegris, kartoffelsalat, ovnkartofler og salater, der var virkelig vel tilberedt og lavet af Slagteren i Haverslev. Desserten bestod, som vanen tro, af islagkager fra Vebbestrup Is, samt Helle Dalsgaards roulade og kaffe/te.
Med mættede maver blev der stadig spillet udendørsspil og aktiviteter, bl.a. hop i elastik, sjip, fodbold samt snobrød og skumfiduser over bål.
Mellem gris og is, må vi ej forglemme vores amerikanske lotteri, som endnu en gang har mødt stor opbakning. Stor TAK til alle som har brugt tid på at skaffe sponsorgaver og ikke mindst, TAK til de virksomheder og private som sponsorerer de flotte gaver!
Sidst, men ikke mindst en stor TAK til Familien Bendixen for deres gæstfrihed og store arbejde forud for årets sommerfest.


Alt i alt en rigtig dejlig og hyggelig dag, med godt vejr, god stemning og lækker mad.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.09 | 21:12

Tak for de gode billeder af alle heste og især føllene, det må have været noget af en opgave at holde styr på dem i marken. Mange tak til fotografen. Niels H.

...
08.09 | 21:05

Tak til alle som gjorde det muligt at gennemføre kåring og følskue. Helle og jeg blev næsten klar, men med hjælp fra alle sider. Tak Niels Holger

...
29.10 | 07:40

Tusind tak for en meget overvældende weekend, det var næsten mere end jeg kunne klare og huset kunne rumme. men uden alle gode hjælpere kunne det ikke gå. N.H.

...
13.04 | 10:01
Forside har modtaget 51
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE