Sommerfest 2021

Nordjydens sommerfest blev igen i år en realitet, trods forårets nedlukninger.

Vi mødtes ved Præstbro Klubhus, hvor der var opsat storskærm således vi kunne følge Håndboldherrenes OL-finalekamp mod Frankrig. I pausen blev der serveret kaffe, kage, øl og sodavand. 

Herefter kørte, de som havde lyst, på hestekiggeri hos Maj-Britt og Hans Erik. Her blev vi mødt af 2 åringshingste og en ældre vallak, samt en årings hoppe og to ældre hopper, som har en fantastisk udsigt over landskabet.
Efterfølgende drog vi til Lyngså strand, hvor vi kunne få lidt frisk luft. Dog blev det en kort fornøjelse, da sluserne fra oven åbnede sig på vid gab.

Tilbage i Klubhuset blev maden leveret af Møllehuset Asaa. Den meget indbydende menu bestod af okse-roast, kyllingfilét, skinkesteg, flødekartofler, krydder kartofler, årstidens salat, tzatiki, dressing og brød. Vanen tro, var der islagkage til dessert, i år fra Hjem-is, samt Helles roulade og kaffe.

Mellem buffet og is, må vi ikke glemme vores amerikanske lotteri, som igen i år mødte stor opbakning. Stor TAK til alle som har brugt tid på at skaffe sponsorgaver og ikke mindst, TAK til de virksomheder og private som sponsorerer de flotte gaver!

Sidst, men ikke mindst en stor TAK til Maj-Britt og Hans Erik for at finde lokation, vise heste frem samt det store arbejde forud for årets sommerfest.

Alt i alt, en dejlig og hyggelig dag!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.10 | 07:40

Tusind tak for en meget overvældende weekend, det var næsten mere end jeg kunne klare og huset kunne rumme. men uden alle gode hjælpere kunne det ikke gå. N.H.

...
04.04 | 10:58
Brug af jydske heste har modtaget 1
12.01 | 18:55
Salgsliste har modtaget 41
11.01 | 13:12
Aktivitetskalender har modtaget 8
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE