Tilkørsel af plage

Når maden skal nydes er man på plads.

Hvad skal vi nu.

Hvorfor skal vi nu det her.

Så er vi i gang.

Der er gang i den.

Det går jo godt.

Der ud af det går.

Godt med hjælpere, når der skal læres.

Så kom der vogn bag, kusken blev træt.

Vi kan da også.

Flotte syn.

Hvem ser vi lige her, er det ikke Jens HøegTilkørsel af plage, hos Helle og Niels Holger  i Nibe.

               27-28 oktober.

     
En rigtig god weekender, hvor der var afslutning på første afdeling, af projekt hingsteopdræt. Må sige det var over forventning, med tilslutning,tilmeldinger og besøgende.
Flere af hingstene fra projektet er blevet kørt for vogn og dæk uden panik, været ude i trafik, uden problemer må vist sige godt gået. Også andre end fra projektet er blevet kørt til, alle godt hjulpet, af nogle garvede kuske med deres heste, tak for det skal lyde.
Begge dage er startet med morgen kaffe og hvad der til hører. lørdag blev der spist medbragt madpakke til frokost og så kaffe med kage til eftermiddag.
Dagen sluttede med Mad fra Sønderup Landkøkken og så lige en gang hjemmelavet citronfromage, alt blev spist med god appetit.  
Søndag kom alle hestene ud og køre igen, om formiddagen alt gik som efter en snor med dem. Men hurtig var det jo så tiden til oprydning, klargøring til næste etape afslutning på opstaldning af hingsteopdræt.
Men der var jo lige en frokost der skulle overstå es, det gav sved på panden. Når man har planlagt og kogt suppe hjemme fra, som lige skal varmes så store portioner, ikke altid godt, at skulle bruge alle plader og ovn på en gang. Uha panik strømmen gik, men godt der var nogle gode hjælpere, til køkkenet så alt blev nået til tiden, pølser blev grillet, brød blev varmet.
Så gik vi over til at alle hingstene blev fremvist, der var jo sket en god udvikling med alle, nogen mere end andre. Dejlig at se sådan en ro og harmoni det har givet. Dagen sluttede med Sønderjysk kage bord og kaffe til Alle, som blev givet af Nordjyden og Østjyden .
En stor tak skal lyde, til alle som har hjulpet, på den ene eller den anden måde. I denne weekend. Uden jer var det umulig at klare.
En stor tak skal lyde til Helle og Niels Holger for jeres gæstfrihed varme hjælpsomhed, lån af hjem kan vi ikke takke nok for.
   

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Niels Holger | Svar 29.10.2018 07.40

Tusind tak for en meget overvældende weekend, det var næsten mere end jeg kunne klare og huset kunne rumme. men uden alle gode hjælpere kunne det ikke gå. N.H.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.10 | 07:40

Tusind tak for en meget overvældende weekend, det var næsten mere end jeg kunne klare og huset kunne rumme. men uden alle gode hjælpere kunne det ikke gå. N.H.

...
07.08 | 10:01
Sommerfest 2019 har modtaget 2
19.02 | 22:21
Brug af Jydske Heste har modtaget 6
09.02 | 13:29
Julefrokost 2018 har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE