Tilkørsel af plage

En fantastisk weekend er slut. 8 heste var meldt til tilkørsel. Nogle helt unge og uerfarne samt andre ældre og lettere kørt. En hel masse kuske af varierende alder og erfaring havde meldt deres ankomst, og 2 ældre heste stod for tilkørslen af de unge heste.
Den ene "ældre" hest, var 4-årige Helios fra Morten, som selv startede sin kørselskarriere selvsamme sted. 

Vi mødtes til morgenkaffe og briefing af de hold, hestene skulle trænes i.

Herefter stod den på pålægning og tilpasning af seletøj, arbejde med lange liner og træk med dæk. Ret hurtigt var de lidt mere erfarne heste klar på at blive sat foran vogne. Frokosten var madpakker hjemmefra og en tiltrængt pause for heste og kuske. Efter middag fortsat arbejdet med heste. To familier havde 2 heste med, som gerne skal fungere som 2-spand hos de  respektive. De blev kørt sammen, nogle skulle lige afprøve om kuskene var vågne, men ellers fik de en god og lærerig oplevelse.

Eftermiddagskaffen blev nydt indendørs med kaffe og kage. 
Inden aftensmaden kørte størstedelen af deltagerne ud, for at se 10 hingste fra "hingsteprojekt 2.0". Hver gang er det lige imponerende, hvor rolige og snaksaglige 10 unghingste er, selvom der kommer 20 fremmede folk på deres fold.

Til aften var der bestilt bøf m. bløde læg, kartofler og sovs fra Sønderup Landkøkken, og det var i rigelige mængder og velsmagende. Lidt æblekage fra Sønderup og kagerester fungerede som dessert.

Søndag startede som lørdag. Nogen kørte en lille tur med erfaren hest først, hvor andre hoppede direkte på at spænde det "nye" 2-spand sammen for vogn. Mange tog næste skridt, og kørte en længere tur, som inkluderede vej. 
En enkelt trænede enspænder kørsel, for lange liner, for dæk og slutteligt for vogn (med lidt ekstra motor).

Dagen sluttede ved 13-tiden med rester fra aftensmaden, lune frikadeller, rugbrød og rødkål og så lige lidt æblekage at tage hjem på. Her fik vi også sagt tusind tak til Helle og Niels Holger for altid uden tøven at stille hjem, stald, materiel og marker til rådighed!

Ligeledes en stor tak til alle fremmødte, store som små, kagebagere, kuske, hesteejere, ja listen er lang. TAK! 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Niels Holger | Svar 29.10.2018 07:40

Tusind tak for en meget overvældende weekend, det var næsten mere end jeg kunne klare og huset kunne rumme. men uden alle gode hjælpere kunne det ikke gå. N.H.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.10 | 07:40

Tusind tak for en meget overvældende weekend, det var næsten mere end jeg kunne klare og huset kunne rumme. men uden alle gode hjælpere kunne det ikke gå. N.H.

...
04.04 | 10:58
Brug af jydske heste har modtaget 1
12.01 | 18:55
Salgsliste har modtaget 41
11.01 | 13:12
Aktivitetskalender har modtaget 8
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE