Tilkørsel af plageTilkørsel af plage, hos Helle og Niels Holger  i Nibe.

               12-13. oktober. 😀

     
    En rigtig dejlig weekend er gået, over al forventning .
Der er blevet tilkørt heste/ plage med og uden div. redskaber, som vi må sige, jyden viser sit gode temperament, en brugshest som man kan stole på, en ven for livet.
Nye folk kom til fik lært at arbejde med den Jydske hest af garvede kuske og godt folk som kan noget og gerne deler erfaring ud, til nye unge mennesker og andre som er blevet lidt ældre. Velkommen til jer alle skal lyde.
Lørdagen startede med morgen kaffe med tilbehør som blev spist med god appetit, snakken gik livlig men arbejdes skulle der jo også. Til frokost var der medbragt madpakke som nogen trængte til der, hestene havde også fået et kulturchok, skulle pludselig arbejde. Hvad er nu det!!  skal vi ikke bare være på Stan Bay, det er da godt folkene blev sulten endelig pause. Men uha de kom igen over middag så skulle der arbejdes igen til aften, ja så skiftedes de til at drikke kaffe og få kage. Godt der blev aften fred ro, mad og drikke.
Der kom varm mad til folket fra Sønderup Landkøkken og til dessert hjemmelavet Daim islagkage så var der tid til tak for i dag fyldt med nye indtryk og på gensyn i morgen søndag.
Søndag morgen mødtes vi igen til morgen kaffe med alt hvad der tilhører glade folk rolige heste i boksene ny sted hvor er det skøn at se. Alle kom igen ud at køre i fred og ro i mark og på vej ja en tur på by kørsel blev det til super skønne heste at tage med hjem.
Dagen sluttede med aspargessuppe og flutes, kaffe og kage. Nu var alle klar til at drage hjem, unge som ældre godt brugte mange skridt er gået, ja så galt nogen kom til at svede. Det skal også siges selv vejr guderne var med os, tak for det ingen rigtig våde, hvor heldig kan man være.
 En stor tak skal lyde til Helle og Niels Holger for jeres gæstfrihed varme hjælpsomhed, lån af hjem kan vi ikke takke nok for.
En stor tak skal også lyde til kuske og alle andre som har hjulpet til .
   

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Niels Holger | Svar 29.10.2018 07.40

Tusind tak for en meget overvældende weekend, det var næsten mere end jeg kunne klare og huset kunne rumme. men uden alle gode hjælpere kunne det ikke gå. N.H.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.09 | 21:12

Tak for de gode billeder af alle heste og især føllene, det må have været noget af en opgave at holde styr på dem i marken. Mange tak til fotografen. Niels H.

...
08.09 | 21:05

Tak til alle som gjorde det muligt at gennemføre kåring og følskue. Helle og jeg blev næsten klar, men med hjælp fra alle sider. Tak Niels Holger

...
29.10 | 07:40

Tusind tak for en meget overvældende weekend, det var næsten mere end jeg kunne klare og huset kunne rumme. men uden alle gode hjælpere kunne det ikke gå. N.H.

...
11.02 | 20:55
Hyggeaften 2020 har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE