Avlsforeningen Nordjyden

Tilkørsel af plage

En succesfuld weekend er overstået. I alt har 13 heste været på arbejde denne weekend. 2 af dem skulle guide de unge og uerfarne heste. Ydermere var der 3 heste med, som tidligere er startet deres karriere selvsamme sted, som gerne skulle køres sammen med en af de unge på sigt.
Mødt var selvfølgelig også en flok garvede kuske og hjælpere, så alle kunne få en god start på karrieren som ridehest eller ny kusk.

Lørdag mødtes vi til morgenkaffe og inddeling af ældre og unge heste samt deres folk.
Herefter blev der pålagt og tilpasset seletøj, arbejdet for lange liner, trukket med dæk. Efter alle havde været igennem formiddagens strabadser, blev det tid til frokostpause med hjemmebragte madpakker - tiltrængt pause for både 2- og 4-benede.
Efter frokost blev hestene igen spændt for, denne gang for vogn, først lidt rundt på marken, derefter en lille tur ud på vejene.
Løbende henover eftermiddagen var der udendørs kaffe og kage i den vidunderlige efterårsvejr.
Herefter var der bestilt mad fra Sønderup Landkøkken; Dansk bøf m. bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder. Efterfølgende Islagkage fra Vebbestrup og kaffe samt TAK for en god dag!

Søndag startede som lørdag med morgenkaffe, hvorefter nogle nogle spændte direkte for vogn, andre lige en tur for dæk først, derefter for vogn. "Nye" 2-spand blev spændt for vogn og kørt en tur.

Et par stykker trænede enspænder for vogn.
Dagen sluttede med frokost ved 13-tiden, med rester fra lørdag aften samt klar suppe. 
Her fik vi også sagt tusind TAK til Helle og Niels Holger for altid, uden tøven, år efter år at stille hjem, stald, materiel og marker til rådighed!
Slutteligt var der kaffe og kage.

Også en stor TAK til alle fremmødte, store som små, de som var der hele weekenden, de som kiggede vejen forbi, kagebagere, kuske, hesteejere, ja listen kan blive lang. TAK!

Niels Holger 29.10.2018 06:40

Tusind tak for en meget overvældende weekend, det var næsten mere end jeg kunne klare og huset kunne rumme. men uden alle gode hjælpere kunne det ikke gå. N.H.

Nyeste kommentarer

29.10 | 06:40

Tusind tak for en meget overvældende weekend, det var næsten mere ...